Participa al Carnaval de Sant Joan les Fonts!

CARNAVAL 2019 mitja.

 

ETS D’UNA COLLA I VOLS PARTICIPAR?

Totes les colles que ho desitgin podran participar el proper dissabte 16 de març al Carnaval de Sant Joan les Fonts. Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts fins el dimecres 13 de març, a les 15h. També es poden enviar per fax al 972291289 (a l’atenció de Pis-9) o per correu electrònic a events@santjoanlesfonts.cat. És imprescindible per a poder participar tenir l’assegurança vigent de la carrossa i cal que adjunteu una copia a la inscripció. 

BASES PARTICIPACIÓ 2019

FULL D’INSCRIPCIO 2019

 

CARNAVAL DE SANT JOAN LES FONTS

El Carnaval de Sant Joan les Fonts arriba a la 16a edició i clourà la festivitat a la comarca

Els santjoanencs i santjoanenques posaràn punt i final al Carnaval de la comarca amb la rua pels carrers del nucli de Sant Joan les Fonts. Una celebració que l’any passat ja va comptar amb més de 450 participants a la rua i que esperen augmentar en aquesta nova edició.

El 16è Carnaval de Sant Joan les Fonts tindrà lloc el proper dissabte 16 de març. El cartell ha estat realitzat per l’autor santjoanenc Vidal Rubió, que cada any s’encarrega de dissenyar-lo; en aquesta ocasió, la protagonista és una figura que forma part de la carrossa de la colla Santjoanenca d’enguany.

Al matí s’iniciarà amb el Carnaval Infantil, a dos quarts d’onze amb una rua pel centre de Sant Joan les Fonts i la crema del Rei de Carnestoltes als paratges de Can Miquelet. A les dues del migdia es celebrà el tradicional dinar popular, a les pistes del Pavelló Poliesportiu, organitzat per la colla dels S’tokats. Tothom que vulgui hi pot assistir, només cal apuntar-se a s.tokats@hotmail.com o als telèfons 626 865 127 / 679 423 321.

A les cinc de la tarda la companyia de teatre local Tres Colades serà l’encarregada de la presentació del Carnaval, i es donarà el tret de sortida a la rua, on tots els espectadors podran gaudir de les carrosses i les comparses participants. El Carnaval de Sant Joan les Fonts es caracteritza per ser el carnaval de l’amistat, on el més important és celebrar el companyerisme entre colles, ballar i passar-s’ho d’allò més bé. Cal recordar que per cloure la festa es celebra un sopar popular a les vuit del vespre al Pavelló Poliesportiu, on sempre hi assisteixen prop de 400 persones, entre les colles i acompanyants de la rua del municipi. Una bona manera de finalitzar la celebració amb ball i festa. Es poden adquirir els tiquets pel sopar a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts per un preu de 7€.

CARNAVAL SANT JOAN LES FONTS 160118 RUA CARNAVAL 2 160118 RUA CARNAVAL CARNAVAL SANT JOAN LES FONTS 3