Albert Coderch parla de bàsquet al Casal d’Estiu

El santjoanenc Albert Coderch ha visitat els joves del Casal per explicar la seva experiència com a jugador de bàsquet d’un equip de nivell estatal

El passat divendres 25 de juliol, Albert Coderch, un santjoanenc que combina a la perfecció l’esport i els estudis, ha parlat amb els joves del Casal d’Estiu de la seva experiència com a jugador del Girona i tot el què comporta compaginar els estudis amb el fet de jugar en un equip de nivell estatal. A més, ens va donar la notícia que l’any vinent continuarà la seva carrera en el bàsquet a Estats Units, a la Universitat d’Orlando, gràcies a una beca que li han concedit.

Després d’explicar als joves què significa per ell el bàsquet i com veu el seu futur, la jornada es va traslladar a la pista, on van disputar diversos jocs així com també partits entre ells.

Tots van quedar encantats amb les explicacions i amb el fet de poder compartir jugades amb Coderch. Aquestes activitats esportives, pensades des del Casal d’Estiu, estan enfocades perquè els joves del nostre municipi coneixin diverses disciplines i vegin on poden desenvolupar millor les seves habilitats i què els motiva més. Tant important és ensenyar, com conduir-los a que descobreixin per ells mateixos allò que més els apassiona.

2807 FOTO CASAL I BASQUET 3