‘Animals de Companyia’ d’Una Càpsula de Teatre exhaureix entrades en les funcions programades a la Festa Major de Sant Joan les Fonts

La quarta obra que presenta la companyia olotina ‘Una Càpsula de Teatre’, dirigida per Xevi Rossell i interpretada per Jordi Colom, Anna Martí, Jordi Cortés, Laia Planella i Anna Aumatell, ha format part de la Festa Major de Sant Joan les Fonts, amb dues funcions en petit format que han tingut lloc, aquest passat dissabte 22 de juny, al Castell de Juvinyà.

Animals de Companyia, de la dramaturga Estel Solé, és una tragicomèdia que atrapa a l’espectador els 65 minuts que dura la representació. Una història que amaga una tragèdia personal interna, d’hipocresia sobre el concepte de l’autèntica amistat. L’obra es desenvolupa dins un menjador, on una colla d’amics es reuneix per celebrar un sopar de benvinguda, però la festa es complica quan un dels amics confessa un secret inesperat i acaben sortint els draps bruts de tots els personatges. En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte els valors de l’amistat i la sinceritat en una història d’egos i enveges que constata que la soledat i la necessitat d’afecte poden fer que tots plegats ens convertim en animals de companyia.

Tots els membres del grup teatral estan molt satisfets de la gran acollida que ha tingut l’obra per part del públic assistent, i esperen amb il·lusió les properes actuacions programades.

Al llarg de l’estiu anunciaran algunes noves representacions en pisos i cases particular, i el dissabte 7 de setembre actuaran al Teatre Principal d’Olot a les 20h. Les entrades es posaràn a la venda a partir del 16 de juliol a les taquilles del teatre o a través de la pàgina web d’olotcultura.

Aquesta companyia sempre aposta pel teatre de proximitat, i pretén mantenir aquest vincle intimista entre espectador i actor. Són els organitzadors del Festival de Teatre ‘El Petit Format’ que el proper novembre arribarà a la cinquèna edició, programant obres en espais escènics no convencionals i aforaments reduïts.

260619 ANIMALS DE COMPANYIA