Aquest cap de setmana hi ha hagut dues presentacions de llibres amb autoria santjoanenca

Divendres passat, la biblioteca municipal Francesc Caula va acollir la presentació del llibre El pensament circular, de Neus Verdaguer i Víctor Díaz, presentada per Anna Aumatell i en el que l’alcaldessa Maria Vidal va obrir i tancar l’acte.

Dissabte passat dia 9 d’abril, a dos quarts de 12 del migdia es va celebrar l’acte de la presentació del llibre dels cinquanta anys del Club Poliesportiu Santjoanenc al centre sociocultural.
Va obrir l’acte com a portaveu i editor del llibre Josep Oliveras qui va donar la paraula als autors del llibre, Xavier Valeri i a Manel Soler. Ambdós, a més d’explicar l’estructura del llibre van agrair a tothom que hi ha participat i han fet possible l’edició d’aquest llibre.
Joan Llop, president del Club va agrair el treball fet dels dos autors, a tothom que hi ha col·laborat i al públic assistent per acompanyar-los.
Va tancar l’acte l’alcaldessa Maria Vidal, donant valor i reconeixement que una entitat santjoanenca celebri cinquanta anys, i encoratjant-la a continuar treballant per fer-ne molts més.