Arrenca la primera sessió del Club de Lectura a la biblioteca

‘La sang és més dolça que la mel’ de l’escriptor establert a la Garrotxa, Josep Torrent, ha estat el llibre escollit per donar el tret de sortida al Club de Lectura de la biblioteca Francesc Caula de Sant Joan les Fonts.
El Club de Lectura, que compta amb el suport de l’àrea de Biblioteques de la Diputació de Girona pel préstec de llibres, és una iniciativa que s’ha posat en marxa i que vol posar en valor la literatura, creant un espai per parlar i comentar llibres.
Tothom qui vulgui hi pot participar, prèvia inscripció trucant al 972 29 03 80 en horari de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre, atès que les places són limitades. Les trobades tenen lloc a la biblioteca municipal i són autoconduïdes per les persones lectores, de manera que són els propis membres els que proposen i decideixen quins llibres es llegiran.
Ahir va tenir lloc la primera sessió. La propera tindrà lloc el 16 d’abril.El Club de Lectura és una de les novetats que es van presentar en el Viu l’Hivern, la publicació que recull les propostes culturals que es fan al municipi a cada estació de l’any.

cartell_club de lectura