Bases III Premi Contes Fantàstics 2019

ESCOLA DE BELLES ARTS DE SANT JOAN LES FONTS
III Premi Contes Fantàstics 2019

1. El Premi Contes Fantàstics es concedirà al millor conte de temàtica relacionada amb les bruixes i/o la bruixeria, les dones d’aigua o altres éssers mitològics.
2. Cada autor podrà entrar a concurs amb una sola obra.
3. Els treballs hauran de ser inèdits i escrits en llengua catalana. Les obres no podran haver estat premiades anteriorment, ni trobar-se pendents de la resolució d’altres certàmens.
4. L’extensió no excedirà les tres pàgines a doble espai, escrites amb Tipografia Times New Roman i amb un cos de 12 punts.
5. S’hauran d’enviar cinc exemplars dels treballs a:
Ajuntament de Sant Joan les Fonts
Carretera Olot, 32
17857 Sant Joan les Fonts (Girona)
6. En un sobre tancat s’hi adjuntaran les dades següents: títol, nom, cognoms, adreça, telèfon de contacte i correu electrònic. A l’exterior del sobre, només hi figurarà el títol del conte.
7. El termini d’admissió d’originals s’acaba el dia 30 de juliol del 2019.
8. El jurat del premi estarà format per persones vinculades al món de les lletres i la cultura.
9. El veredicte es farà públic en un acte que se celebrarà el dia 6 d’octubre de 2018. Els autors o autores dels textos premiats hauran d’assistir a l’acte d’entrega dels premis o enviar-hi una persona delegada.
10. Els originals no seran retornats. En cap cas se’n farà un ús a part del relacionat amb el premi.
11. S’atorgaràn tres premis:
1e premi de 300€ per al millor dels treballs
2º premi de 150€
3e Premi de 100€
12. Tant l’organització com el jurat del premi es reserven el dret de resoldre qualsevol cas no previst en aquestes bases.
Per a qualsevol dubte i/o aclariment podeu contactar amb l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts escrivint al correu electrònic: escolabellesarts@gmail.com
escribir-un-libro