Begudà viu la seva Festa Major amb molta participació

Després de dos anys atípics a causa de les restriccions per la pandèmia, el nucli de Begudà, a Sant Joan les Fonts, ha pogut celebrar aquest cap de setmana la seva Festa Major amb tota normalitat i amb un seguit de propostes que han aplegat a molt participants.

La Festa va començar divendres 29 al vespre amb “El bosc de nit”, una visita guiada nocturna pels boscos del municipi a càrrec de Romero Roig, mentre que a les 11 de la nit la Disco mòbil la Canya va omplir de ritme el Sociocultural de Begudà.

El partit de futbol de solter contra casats va donar el tret de sortida a les activitats de dissabte 30 de juliol. Un enfrontament que va acabar amb la victòria de l’equip dels casats per 1-3. A la mateixa hora, a les 6 de la tarda, una bona colla d’infants va participar en una festa de l’escuma plena de diversió. Al vespre, 186 persones es van aplegar al Sociocultural per celebrar el Sopar de Festa Major, amb un menú a base d’amanida amb embotit, vedella amb bolets, postres, cafès i begudes. En acabar, va començar el ball amenitzat pel grup Pep i Maria José.

El darrer dia de les celebracions, diumenge, es va iniciar amb la missa solemne a l’església de Santa Eulàlia de Begudà, en la qual va participar la coral Polígala. Tot seguit, va tenir lloc un emotiu ball dels capgrossos, l’Eulàlia i en Cosme, que enguany celebraven el seu 30 aniversari.

A la 5 de la tarda, el Sociocultural es va omplir de jocs infantils, castells inflables i circuit de balance bikes. Una mica més tard es va fer una ballada de sardanes amb la Cobla Principal de Banyoles, amb el patrocini de Sarval, i tot seguit un berenar popular que va reunir un centenar de persones que va voler cloure la festa.

La Comissió de Festes de Begudà, Sant Cosme i Aiguanegra, encarregada d’organitzar totes les activitats amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts vol agrair la participació de tothom.