Bons resultats de l’equip de natació del C.P. SANTJOANENC en la segona jornada de la Copa Pirineus

El passat dissabte dia 15 de juliol es va disputar a les instal·lacions del Club Poliesportiu Santjoanenc la segona jornada de la 59a Copa Pirineus, on hi varen participar uns 150 nedadors. L’equip de natació del C.P.S., a organitzador de la competició, va aconseguir la quarta posició de la classificació. Cal destacar-ne els excel·lents resultats individuals dels nedadors d’Eduard Albella.

Els nedadors absoluts més destacats varen ser Lluc Danés, Sergi Vinardell, Mireia Lucena, Berta Llenas i Estel Raset, encapçalant els rànquings de les proves en que varen participar. També va ser molt destacable l’actuació de l’aleví Abel Caritg aconseguint una meritòria tercera posició en la prova de 50 braça.

A la competició hi vàren participar 20 nedadors del C.P. Santjoanenc, una xifra superior a la de les últimes temporades. El club es trova en una fase de creixement en nombre de nedadors.