Contacontes a la Biblioteca el proper dijous 25 d’abril

El proper dijous, dia 25 d’abril, a les sis de la tarda a la Biblioteca Francesc Caula  de Sant Joan les Fonts tindrà lloc l’actuació teatral “Contes de la lluna” de la companyia Clarart Espectacles, a càrrec de Clara Ribatallada. És una activitat gratuïta i adreçada a tots els públics. 

Els “Contes de la lluna” és un espectacle de petit format que combina contes, poemes, cançons i jocs de falda i ens convida a participar, tot cantant, fent rodolar una pilota, fent soroll, fent-nos pessigolles… Una activitat pensada per a biblioteques i espais reduïts permetent la proximitat del públic.

Clara Ribatallada, és una músic i narradora que ha actuat amb els seus espectacles literaris a la Fira d’Espectacles Mediterrània (Manresa), a la Fira d’Espectacles Literaris Litterarum (Móra d’Ebre), a la Setmana del Llibre en Català (Barcelona), al Festival Poesia i + (Caldes d’Estrac), al Festival de Teatre d’Objectes i Titelles (Barcelona) i a un munt de biblioteques, teatres, places i escoles de tot Catalunya. També és educadora en el lleure i ha treballat en molts projectes de lleure educatiu.

L’espectacle té una durada de 45 minuts i l’entrada és gratuïta. Degut a que l’aforament és limitat a només 30 infants, cal inscriure’s a la Biblioteca de dilluns a divendres de 17h a 20h (telèfon 972 29 03 80). Es recomana que només vingui un adult per nen/a degut a l’espai reduït.

170419 CONTACTONES VIU LA PRIMAVERA