Desfilada de Moda de l’IES la Garrotxa a la mostra “Sant Joan les Flors”

Dissabte 25 de maig a les 18h a la plaça major de Sant Joan les Fonts

La tradicional desfilada de final de curs dels alumnes dels cicles formatius de grau mitjà de confecció i de grau superior de patronatge de l’Institut la Garrotxa, tindrà lloc per cinquè any consecutiu a Sant Joan les Fonts, emmarcada en la mostra floral més gran de la Garrotxa. Una passarel·la d’allò més professional i a l’aire lliure on les joves dissenyadores mostraran les seves col·leccions, en un gran acte obert a tothom.

El dissabte 25 de maig a les 18h tindrà lloc l’acte, enguany s’ha decidit apropar més les models al públic assistent, realitzant la desfilada al mig de la plaça major de Sant Joan les Fonts. En l’anterior edició es van superar totes les expectatives acollint més de 1.000 assistents.

Tots els dissenys seran desfilats per les models de l’agència Piùbella Models Agency, la perruqueria i maquillatge anirà a càrrec del Gremi Artesà de Perruquers d’Olot i Comarca i la presentació de l’esdeveniment amb l’Anna Aumatell. Amb aquest acte, l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts segueix fent una clara aposta per seguir dotant de glamour la mostra de flors, plantes i bonsais més gran de la comarca.

Presentar les col·leccions davant d’un nombrós públic és una motivació afegida que fa que els joves dissenyadors s’il·lusionin i facin un “tastet” del que representa el món de la moda. En cas de pluja l’acte es durà a terme al Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts.

CARTELL DESFILADA 2019