Dissabte passat es va celebrar la cloenda de la temporada i el primer equip va disputar l’útlim partit del Campionat de Catalunya, on va quedar eliminat pel Roses.

Aquest passat dissabte el Santjoanenc va quedar eliminat de la Copa Catalunya Amateur, després d’haver passat satisfactòriament els quatre primers partits. Tot i així, dins el Campionat ha quedat en la primera posició de la seva categoria (4a catalana) de tot Girona, i finalment ha estat eliminat per un equip de categoria superior, el Roses, tot i plantar cara al rival durant tot el partit i perdent per un ajustat 2-3.

Durant tot el dia es va dur a terme la Cloenda del Futbol del C.P. Santjoanenc, aconseguint un gran èxit de participació amb un dinar per a 180 persones, on es va poder gaudir de les instal·lacions fent partits de futbol per la mainada i amb la piscina que va estar oberta tot el dia.

Al dinar van assistir tots els membres de la junta, en Joan Timonet en representació de la direcció del Club, els jugadors i entrenadors dels equips i tots els familiars que els van acompanyar. Alhora hi hagué l’assistència de l’alcalde, Joan Espona, i el regidor d’esports, Carles Villanueva.

S’ha fet una valoració molt positiva de la temporada de tots els equips de futbol base, que han tingut un molt bon aprenentatge, lluitant en zones molt altes de la classificació en totes les categories. I cal destacar, evidentment, que el primer equip del club hagi aconseguit l’ascens i la primera posició en la lliga tot i ser un des equips més joves de la seva categoria.