El Casal d’Estiu i el Grup de Joves de Sant Joan les Fonts, més esportius que mai amb la col·laboració del C.P.Santjoanenc

Aquest estiu des de Sant Joan les Fonts s’ha posat especial èmfasi en l’aprenentatge i difusió de l’esport als infants i joves del municipi. El Casal d’Estiu, el Grup de Joves i el Club Poliesportiu Santjoanenc han unit forçes per promoure les disciplines que es realitzen des del Club. Cada setmana es programen activitats relacionades amb esports diferents per introduir als nens i nenes del Casal i als joves de Sant Joan les Fonts en el món de l’esport, tot convidant a esportistes santjoanencs i de tota la Garrotxa a explicar les seves experiències i ensenyar com millorar el rendiment en cada disciplina.

Divendres passat es va dur a terme la primera jornada esportiva, al Casal d’Estiu va estar centrada en la natació; on va tenir lloc una demostració de socorrisme a càrrec de Núria Payola, campiona juvenil d’espanya en socorrisme i 4rt lloc d’Espanya en els campionats de natació, que va ensenyar a la piscina del C.P.Santjoanenc les diverses proves que realitzen als campionats tant de Catalunya com d’Espanya.

Laia Coma, nedadora santjoanenca del Club Natació Olot que ha quedat en les primeres posicions dels campionats d’Espanya, es va encarregar de demostrar als nens i nenes del casal els diferents estils de natació. I finalment, Albert Gelis, nedador de la selecció espanyola als paralímpics del 2004, 2008 i 2012 on va fer medalla de plata amb relleus, va dur a terme una petita xerrada on va explicar l’esforç i la implicació que requereix dedicar-se a l’esport a nivell més professional.

Al Grup de Joves la jornada esportiva es va centrar en el Waterpolo, a càrrec de l’entrenador i alguns jugadors de l’equip del Club Natació Olot. Els joves van poder aprendre compartint equip amb els professionals ja que es va organitzar una “mini” lliga entre tots, barrejant els jugadors del club amb els joves del casal.

Totes les activitats estan pensades per dinamitzar l’esport, amb els valors i el respecte per damunt de tot. Aquesta propera setmana al Casal d’Estiu es treballàra el Rugbi i al Grup de Joves el Pàdel. 

070714 FOTO WATERPOLO