El desembre cultural de Sant Joan les Fonts segueix aquest cap de setmana amb el Caliu Nadalenc, la Cantada de Nadales i la Quina solidària

Durant el desembre cultural, al municipi de Sant Joan les Fonts s’agrupen tot un seguit d’actes i esdeveniments que tenen com a finalitat principal el foment de la cultura i les tradicions. Una selecció, la més amplia possible, per tal que hi hagi varietat d’activitats i actes que permetin que tothom pugui trobar les que mes li agradin.

Aquest cap de setmana hi ha programats quatre actes ben diversos i per a tots els gustos. Començant el dissabte 15 de desembre a les cinc de la tarda amb la cagada del tió tradicional, el Caliu Nadalenc (organitzada per l’Associació de Comerciants).

El diumenge, a les cinc de la tarda tindrà lloc la Cantada de Nadales al pavelló poliesportiu, a càrrec dels alumnes de l’Escola Castanyer. Una activitat que aplegarà més de 900 persones per escoltar les tradicionals cançons tradicionals i nadales de la mà dels més menuts del municipi. Tot seguit, i també al pavelló, a partir de les set de la tarda, es celebrarà la Quina Solidària amb la Marató de TV3, organitzada pel grup de joves Els Colats amb la col·laboració de l’Ajuntament i les empreses i comerciants del municipi que participen amb els regals; on tots els assistents podran gaudir de bons premis, diversió i moltes sorpreses.

CALIU NADALENC 2018

 

QUINA SOLIDARIA. QUINA SOLIDARIA ELS COLATS