El proper dissabte i diumenge 27 i 28 de juliol es celebrarà la Festa Major de Begudà

El tret de sortida serà el dissabte 27 de juliol a les cinc de la tarda amb els jocs infantils, la festa de l’escuma i el taller de papiroflèxia a càrrec de “Joan Paper”. A les 6 de la tarda, es seguirà amb el tradicional partit de futbol de ‘solters contra casats’, amb berenar per a tots els assistents. Per finalitzar la vetllada, a les 9 del vespre, sopar popular i ball amb el conjunt ‘Sol de nit’. L’aforament és limitat, tots els que hi vulguin participar cal que s’inscriguin abans al Bar les Escoles de Begudà. El sopar té un preu de 15€ i 8€ per al menú infantil (fins a 10 anys).

El diumenge 28 de juliol a dos quarts d’onze del matí es celebrarà la missa acompanyada de la coral Polígala, tot seguit el ball de la faràndula amb els capgrossos de Begudà; en Cosme i l’Eulàlia, i els gegants de Sant Joan les Fonts; en Joan i la Roser. Al finalitzar l’actuació hi haurà vermut per a tothom.

Per posar punt i final a la Festa Major, a les 6 de la tarda, es farà l’audició de sardanes amb la cobla Principal de Banyoles, patrocinat per SARVAL, amb berenar per a tothom.

BEGUDÀ programa 2019