El SOS SANTJOAN, aconsegueix uns excel·lents resultats als campionats del món de clubs

L’equip format per Núria Payola, Mireia Lucena, Estel Raset i Berta Vidal ha participat en el mundial de clubs de salvament i socorrisme. Ha aconseguit classificar-se en dues finals B en el 4×50 natació amb obstacles i 4×25 remolc maniquí, quedant en la 15ª posició amb dues millors marques personals.

En 4×50 relleu combinat es van quedar a les portes de la final B amb un 17è lloc i millor marca. En tots els relleus es van revifar els rècords del club.

A nivell personal destaquem a Núria Payola, que en 100 combinada va fer una final A i va quedar en 7è lloc, en 200 obstacles segona posició a la final B per tant 10è lloc, en 50 remolc maniquí final B 4ª posició, és a dir dotzena, en 200 supersocorrista final B 1ª posició per tant novena.

Mireia Lucena va aconseguir uns resultats molt bons: en 200 supersocorrista va millorar la seva marca personal i en 100 combinada, 50 remolc i 200 obstacles es va quedar poc després d’aconseguir-ho. Berta Vidal cal destacar uns 100 aletes excel·lents fent 59.6 aconseguint baixar del minut, amb una piscina de 3 metres de fondària, a molt poc del rècord d’Espanya juvenil. A més d’estar molt a prop de les seves millors marques en les altres proves disputades, 200 obstacles, 100 combinada i 50 remolc.

Estel Raset per la seva banda va aconseguir igualar les seves millors marques en 200 obstacles, 50 remolc, 100 aletes i 100 socorrista.

La suma de l’esforç de tot l’equip les situava en 30ª posició del món d’entre més de 100 equips, sense participar en el campionat de platja i formant un equip absolut amb una juvenil i un junior.