Els dies 23, 24 i 26 de juny Sant Joan celebra la festa major

CARTELL_FESTAMAJOR_SJF

Festa Major de Sant Joan les Fonts 2020

Dimarts 23 de juny

Concurs de Pintura de Ràpida organitzat per l’Escola Municipal de Belles Arts.Inscripcions de 09h a 10.30h a l’Escola  de Belles Arts. Consultes a info@escolabellesarts.cat o al 972 29 12 02. Bases del concurs apart.

17h. Sortida de la Flama del Canigó des de la Vall de Bianya, arribada al Prat de Can Miquelet i lectura del Manifest – Organitza Òmnium Cultural.

19-20h.  Veniu a la plaça més propera al vostre domicili: Can Miquelet,  plaça de la Carpa, plaça de les Fonts, davant de la Torre Blanca a Peracaula, placeta de Cal Rei i espai davant l’antic Autoservei Roser. Tenim un petit obsequi per a vosaltres.

20.30h Pregó de Festa Major a Can Miquelet a càrrec de la Pilar Puigdemont (La Pilar Comadrona). Retransmissió per Ràdio Sant Joan.

21.30h Encensa de la foguera de Sant Joan, al mateix lloc.

23h. Focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Igual. Seguidament, programa especial i música de revetlla a Ràdio Sant Joan.

Dimecres 24 de juny

12h Missa solemne de Festa Major a l’església parroquial.

12.30h. Engalanament del Balcó, fem el Vermut ben arreglats i mudats des de casa.

Nens i nenes, demostreu les vostres habilitats al TIK-TOK, també tindreu premis. Ho podeu enviar a l’Instagram de comissiodesantjoanlesfonts o per whatsapp al 626 928 132, 615 494 579 i 696 886 424. Feu-nos arribar les vostres fotos, entrareu a concursos i podreu guanyar grans premis

De 17h a 20h Programa especial de Festa Major a Ràdio Sant Joan. Emissora 107.00 FM. Farem un recorregut per la història de la Festa de Sant Joan, parlarem amb antigues comissions que han fet possible la Festa Major i també proclamarem la Pubilla i l’Hereu.

Aquest any hem volgut ajudar els establiments, comerços i negocis del poble. La col.col·laboració de cada any l’hem fet a la inversa…..

Divendres 26 de juny

A les 22h al prat de Can Miquelet vetllada teatral a càrrec de la Companyia Improshow que ens farà riure i passar una molt bona estona. Acte organitzat conjuntament amb Els Colats.

 

Recordem que en tots els nostres actes garantirem la seguretat i distàncies per tal de gaudir al màxim de la nostra festa.

                                                                                              Agraïments:

                                                                                              Ajuntament de Sant Joan les Fonts
Brigada Municipal
Els Colats
Comissió de Festes de Sant Joan