Enyorem el Sant Joan les Flors a les xarxes

LOGO FLORS

Del 18 al 24 de maig, les xarxes socials de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts publicaran una sèrie de continguts per recordar el Sant Joan les Flors. Aquest esdeveniment s’havia de celebrar el cap de setmana del 23 i 24 de maig d’enguany,

Hauria estat un Sant Joan les Flors especial per partida doble: estava previst que fos la 25a edició de la mostra floral i hauria coincidit en una reformulació del certamen cap a una proposta més propera a la d’un festival. Aquesta edició s’adequava amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Les propostes que es veuran a les xarxes socials s’han agrupat sota el títol “Enyorant Sant Joan les Flors” i seran records del certamen o versaran sobre el seu fil conductor: els ornaments florals. La voluntat és que sigui un homenatge a totes les persones voluntàries que hi ha al darrera de la celebració d’aquest esdeveniment.

El govern municipal va decidir fa setmanes suspendre el Sant Joan les Flors davant de la incertesa de la seva celebració que, a més, suposava un important volum de feina.

Aquests diners, juntament amb la Nit de les Dones d’Aigua, serviran per una campanya de dinamització comercial. El projecte ‘Vals+’ servirà per donar vals de compra a famílies empadronades al municipi per gastar als establiments comercials.