Èxit del primer ‘Quedem a la Plaça’ escoltant a una trentena de veïns

QuedemalaPlaça1

Aquest dilluns s’ha fet a la Plaça de Cal Rei el primer ‘Quedem a la Plaça?’. Aquesta iniciativa busca escoltar els veïns a tocar de casa seva per saber les necessitats que tenen al seus carrers. Es tracta d’una proposta de caràcter itinerant i que, cada mes, es farà a una zona diferents dels tres nuclis que integren Sant Joan les Fonts (Sant Joan, la Canya i Begudà).

El primer ‘Quedem a la Plaça’ s’ha fet oberta als veïns dels carrers Sant Antoni, Santa Magdalena, Major de Santa Magdalena, Passatge Vivendes Sant Joan i Enric Granados. El balanç és molt positiu per part del consistori ja que hi han assistit una trentena de persones de totes les franges d’edat. Quedem a la Plaça2

Entre els temes que han sortit hi ha la circulació de vehicles per la zona, els aparcaments, l’estat dels arbres del riu o els problemes amb els propietaris dels gossos. L’alcaldessa, Maria Vidal, ha explicat que la sensació del govern municipal és “molt positiva” tant per les propostes que s’han rebut com pel públic. “Vingui la gent que vingui, ho seguirem fent arreu del municipi perquè ens sembla una proposta molt interessant”, ha assegurat.

A partir d’aquí, comença una altra fase de treball intern del govern municipal. El compromís, ha assegurat Maria Vidal, és fer “un retorn de totes les propostes, que la gent sigui conscient que els hem escoltat i hem actuat” en funció de les seves peticions.

WhatsApp Image 2019-09-12 at 17.05.38-2

El proper mes d’octubre hi haurà el segon ‘Quedem a la Plaça?’. El lloc s’anunciarà a la propera Agenda Mensual i se’n farà difusió a l’entorn de la zona emplaçada.