Èxit total al Sant Fermín de La Canya

Aquest passat dissabte, dia 13 de juliol, va tenir lloc el Sant Fermín La Canya, una festa organitzada pel col·lectiu d’amants d’aquesta festa ‘Els amics de Sant Fermín’.

És el sisè any consecutiu que el nucli de La Canya acull la Festa de Sant Fermín, una celebració que va començar amb l’idea d’un grup d’amics i ha anat creixent aconseguint reunir més de 500 persones. La jornada va començar amb el Txupinazo, i li van continuar tot un seguit d’actes acompanyats de la xaranga Damm-er. 

Un dels moments estrella va ser l’Encierro, que va tenir lloc a la baixada del C/Antoni Moner amb uns braus peculiars construïts pels mateixos organitzadors de la festa. Durant la diada festiva es va celebrar l’aixecament de pedres i tallada de troncs, els pelotaris i exhibició d’escolaris i jocs rurals, tot amenitzat amb tapes i sidra.  Cal destacar la col·laboració i participació de tots els assistents que varen assistir vestits amb samarreta blanca i mocador vermell.

Fotos: Conxita Pararols

150719 SANT FERMIN LA CANYA 150719 SANT FERMIN LA CANYA 2 150719 SANT FERMIN LA CANYA 3 150719 SANT FERMIN LA CANYA 1 150719 SANT FERMIN LA CANYA 0 150719 SANT FERMIN LA CANYA 4