“Garrotxa, plans amb sensacions” triomfa a Sant Joan les Fonts

 

Èxit total amb el trenet Tricu Tricu en la ruta programada per aquest passat diumenge, on ha exhaurit les places amb visitants encuriosits per descobrir “Els racons secrets de Sant Joan les Fonts”

El recorregut, de gairebé dues hores de durada, permet als visitants descobrir l’interior de l’església medieval, les fonts que hi ha i el nucli antic de Sant Joan les Fonts, així com també una panoràmica del volcà de la canya i la visita del salt d’aigua del Molí Fondo i l’espai del Boscarró.

Tots els visitants estaven allotjats en establiments turístics de la Garrotxa adherits a Turisme Garrotxa, i és per això que disposaven d’invitacions gratuïtes per als seus clients, convidant-los així a descobrir el nostre municipi. Els turistes van quedar meravellats amb el patrimoni històric, cultural i natural de Sant Joan les Fonts.

Aquesta ruta és apte per a nens i persones amb mobilitat reduïda, fet que facilita la inclusió de tothom alhora de poder-hi participar. Per a més informació i reserves www.turismegarrotxa.com

2807 GPS