Gran participació en la Festa Major de Begudà

La Festa Major de Begudà, celebrada aquest passat cap de setmana, va comptar amb una gran participació de tots els veïns i veïnes del municipi. La pluja va fer patir als organitzadors però finalment es van poder celebrar amb èxit totes les activitats previstes.

Dissabte a les 5 de la tarda es va donar el tret de sortida a la festa amb el partit de futbol de solters contra casats, amb victòria dels casats. Seguidament els Timbalers Dum, Dum, Dum de Sant Joan les Fonts van oferir una magnifica actuació acompanyada just després del taller de papiroflèixa de Joan Bassaganyes, que va mostrar a tots els assistents les diverses creacions que es poden realitzar amb paper.

Al vespre es va celebrar el tradicional sopar popular, a càrrec del càtering Coderch, amb una degustació de productes de la nostra terra on varen assistir prop de 180 persones. Després del sopar el grup “Que Tal!” es van encarregar d’amenitzar la diada, per tercer any consecutiu, convidant a tots a ballar al ritme de la seva música. A la mitja part del concert, es van despedir l’hereu i la pubilla de l’any passat, Sergi Arimany i Anna Pujol, i es van escollir els nous hereu i pubilla de Begudà per al proper any: Gerard Canadell i Cristina Minobas, tot seguit es va fer un sorteig amb uns lots de productes patrocinats per l’empresa Noel.

El diumenge a les 12 del migdia es va celebrar la missa a l’església de Santa Eulàlia on la coral Aiguaneix va oferir un repertori de cançons, seguidament van ballar els capgrossos de Begudà i els gegants de Sant Joan les Fonts; tot acompanyat d’un pica pica.

A la tarda, la cobla Ciutat de Manresa va oferir una audició de sardanes, patrocinat per SYSFEED i com a cloenda de Festa Major el ball de fi de festa amb els “Axis Duet” i una gran guerra de confeti. 

2807 FESTA BEGUDA 2

HEREU I PUBILLA

2807 FESTA BEGUDA