La companyia ‘La Sal d’Olot’ realitza el contacontes de la Biblioteca de Sant Joan les Fonts amb el seu espectacle ‘Contes musicats’

Aquest passat dimecres a les sis de la tarda a la Biblioteca Francesc Caula de Sant Joan les Fonts ha tingut lloc l’actuació teatral “Contes musicats” de la companyia la Sal d’Olot. Una activitat gratuïta i emmarcada dins el programa ‘Viu la primavera’ que ha aplegat a 18 infants i les famílies acompanyants.

Els assistents han gaudit d’un espectacle de petit format on s’han explicat tres històries, a partir de textos divertits, combinant la narració, la música i la gestualitat. 

La propera activitat que tindrà lloc a la Biblioteca de Sant Joan les Fonts serà la “Supernit a les biblioteques” que s’organitza des del Club Super3 a les biblioteques de Catalunya, que tindrà lloc el proper divendres 31 de maig a les vuit del vespre.

Enguany l’activitat gira entorn el Senyor de les Ombres que està robant llibres de les biblioteques i, amb la seva màgia fosca, està traient els malvats de dins dels llibres i els guarda en un bagul. La nit del 31 de maig els alliberarà tots perquè envaeixin el món. Només ho pot aturar la màgia positiva, com la de la Nenúfar i la Matoll, però elles soles no poden fer-ho. La missió de la “Supernit a les biblioteques” és que tots els súpers facin màgia per aturar el Senyor de les Ombres i retornar els malvats als llibres. 

La capacitat dels espais és limitada, per tant, caldrà que els nens i nenes interessats s’inscriguin prèviament a la biblioteca per poder participar a la Supernit. 

L’activitat és gratuïta i cal que els infants vinguin amb almenys un acompanyant de la família. 

160519 CONTACONTES LA SAL D'OLOT