La Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts serà virtual el proper 19 d’agost

CursaCAT

L’entitat Nzuri Daima, que organitzava aquest any la Cursa de la Dona, ha decidit que l’esdeveniment se celebrarà de manera telemàtica el proper 19 d’agost. La data escollida es deu a que aquest dia se celebra el Dia internacional de l’Assistència Humanitària.

La pandèmia ha obligat a adaptar la celebració i també la recollida de fons. Si inicialment els ingressos de la cursa es destinaven a projectes de Nzuri Daima per a les dones africanes, ara el destí serà “humanitzar UCIs, hospitals i centres d’atenció primària” amb la voluntat de “cuidar dels que ens cuiden” i estar a punts amb recursos suficients.

La convocatòria de la cursa doncs no serà grupal i es recomana als inscrits que facin un circuit de 7 quilòmetres (2 si són nens) a la vora dels seus llocs de residència. Aquesta era la llargada prevista de la cursa que s’havia de fer a Sant Joan les Fonts i que aquest any no podrà fer. Un cop fet el recorregut, es convida a compartir-ho a les xarxes socials.

Els diners recollits per les inscripcions permetran accedir a diferents sortejos i rebre obsequis com una mascareta o samarretes Nirname. Les persones que ja havien fet la inscripció segueixen inscrites com a tal però, si ho desitgen, poden anul·lar-ho amb un correu que han rebut a la seva bústia.