La Santjoanenca s’endú dos premis als Carnavals de la costa

La Colla Santjoanenca ha viscut un gran cap de setmana amb la seva partipació a les rues de carnavals de la costa, participant a Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro, on s’ha endut el Tercer Premi de carrossa al carnaval de Sant Feliu de Guíxols i el Primer Premi de Carrossa Gran al de Platja d’Aro. La colla ha finalitzat la celebració gaudint d’una gran rua al carnaval de l’amistat de Santa Cristina d’Aro, per tancar un cap de setmana intens i ple d’emocions.

La carrossa d’enguany porta per títol “La màgia de l’aigua”. Una construcció amb tot luxe de detalls realitzada a mà per la colla Santjoanenca durant un any de creació i treball. El jurat ha valorat molt positivament tant la tasca de construcció de la majestuosa carrossa, així com també de la temàtica escollida, el vestuari i la coreografia, amb els 140 participants. 

La colla santjoanenca ha assaborit al màxim el cap de setmana i ja es prepara per viure amb intensitat la rua del Carnaval d’Olot el dissabte 9 de març, i la setmana següent, el dissabte 16 de març, el Carnaval de Sant Joan les Fonts. 

040319 PREMIS CARNAVALS COSTA 040319 PREMIS CARNAVALS COSTA 2 040319 PREMIS CARNAVALS COSTA 3 040319 PREMIS CARNAVALS COSTA 4 040319 PREMIS CARNAVALS COSTA 5 040319 PREMIS CARNAVALS COSTA 6