Lectura del manifest i un minut de silenci en rebuig a la violència envers les dones

Aquest matí, al punt de les nou, equip de govern, oposició i treballadors municipals, s’han aplegat a l’exterior de l’ajuntament per donar compte de l’acte institucional organitzat en motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.
L’acte, que ha estat encapçalat per l’alcaldessa de l’ajuntament de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, ha consistit en la lectura d’un manifest que, aquest any, posa l’accent en les agressions sexuals i en la necessitat d’unir esforços per acabar amb aquesta xacra social. La lectura ha estat coral atès que s’ha llegit a sis veus, les de les sis dones que ara mateix ostenten càrrec polític a l’ajuntament. L’alcaldessa, les dues regidores de l’equip de govern, Anna Serra i Vanesa Torrent i les tres regidores a l’oposició, Isabel Rigat, Isabel Teixidor i Carme Plana.
El manifest ha acabat amb la frase ‘Si ens toquen a una, ens toquen a totes’ que s’ha repetit per segona vegada amb la resposta de tots els presents.
Tot seguit, s’ha dut a terme un 
minut de silenci com a mostra de rebuig a la violència masclista i en record a les víctimes.A l’acabar l’acte, s’ha fet un fort aplaudiment i l’alcaldessa ha agraït la presència de tots els assistents.

acte_diaviolencia_sjf_2 acte_diaviolencia_sjf_1