L’Observador de Ràdio Sant Joan les Fonts ha rebut la Menció de Qualitat als premis Ràdio Associació de Catalunya.

L’Emissora municipal de Sant Joan les Fonts ha rebut aquest passat dijous, una menció de qualitat dels premis Ràdio Associació de Catalunya pel programa “L’Observador de RSJ”. Es tracta d’un espai mensual que recull les incidències dels veïns de la població sobre qüestions del dia a dia. Amb aquest ja són 3 els guardons aconseguits en aquesta mateixa convocatòria en altres edicions; per Solituds, La plaça dels gegants, i ara L’observador.

Els Premis l’han distingit, en la categoria programa de ràdio local valorant molt positivament la posada en escena d’una nova manera de presentar i desenvoupar la denúncia ciutadana, amb grans dosis de frescor i complicitat amb l’audiència.

Entre els Premis Ràdio Associació d’enguany podem destacar guardonats com el programa de TV3 ‘El foraster’, Francesc Mauri com a millor professional de ràdio. El programa especial de la diada nacional de Catalunya Ràdio com a millor programa de ràdio i ‘Cap per avall’ de RAC1 al millor programa d’innovació.

El president de l’associació, Jordi Margarit, ha valorat molt positivament la gran participació amb la que comptaven els premis i l’expectació que han generat a tots els professionals, així com també la qualitat de les emissores locals.

La cloenda de l’acte fou a càrrec del portaveu Homs, que va citar justament “L’observador”, destacant la importància que té avui en dia la ràdio de proximitat.

Fotos: Josep Roca, Director de Ràdio Sant Joan les Fonts i Presentador de l’Observador, Víctor Diaz, Realitzador de Ràdio Sant Joan les Fonts, i Helena Dorca, Regidora de Cultura i Ensenyament. Van ser els encarregats de recollir el premi a l’Auditori ONCE de Barcelona el passat dijous.