Primera trobada entre govern i oposició en la taula de coordinació de projectes municipals 

Seguint amb la línia de mà estesa expressada per l’alcaldessa, Maria Vidal, aquest dilluns s’ha fet la primera trobada amb els regidors del Govern i els de l’oposició amb l’objectiu de coordinar projectes municipals. 

Convocada la setmana passada, la primera reunió ha servit per encarar el format que han de tenir aquestes trobades pensades per sumar consens en temes i projectes que són claus per a Sant Joan les Fonts entre els regidors de Junts per Catalunya i els de Sant Joan Plural. 

Maria Vidal ha explicat que “l’objectiu del govern municipal és donar periodicitat a aquestes trobades” per tal de poder fer “propostes constructives” que facin avançar “les grans línies de com ha de ser el futur de Sant Joan”. Des de l’oposició han demanat un temps per poder valorar la seva presència a les reunions. 

Les trobades, que es faran al marge dels plens municipals, se sumen a les que els membres de l’equip de govern aniran fent amb diferents actors socials, econòmics i culturals per poder seguir el dia a dia de Sant Joan les Fonts.

230719 PRIMERA JUNTA GOVERN