Reobertura de la Ruta de les Tres Colades

El pas del temporal Glòria el gener de 2020 va ocasionar danys en diversos punts del municipi que van provocar, entre d’altres, el tancament d’alguns accessos per la seva perillositat.
És el cas de la Ruta de les Tres Colades que, durant uns quants mesos, no s’ha pogut fer de manera circular perquè va quedar molt malmesa al transitar paral·lela a la riera del Riudaura. Després de les corresponents reparacions es torna a reobrir la ruta amb perfectes condicions coincidint amb l’arribada del bon temps, les primeres activitats a l’aire lliure i la proximitat de les vacances de Setmana Santa.

Un altre dels punts afectats pel pas del temporal, va ser el pont peatonal de la Sebastiana que travessa el Fluvià i que ha desaparegut i cal reconstruir en la seva totalitat.
La inversió té un cost aproximat de 32.000€ i l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts s’ha acollit a una línia de subvencions que han d’ajudar a sufragar aquesta despesa tan important però tan necessària per restablir la normalitat en aquesta zona.