Taller de maceracions amp plantes medicinals del Parc de les Olors de Sant Joan les Fonts

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha creat un nou programa de visites i tallers gratuïts dirigits a tots els públics. Unes activitats de reconeixement de plantes que tindran lloc en diferents espais del municipi i aniran relacionades amb la ruta Ronda Croquis del Parc de les Olors. Les altres activitat que s’han realitzat han tingut un gran èxit de participació.

El proper dissabte 18 de maig, es durà a terme la cinquèna activitat emmarcada dins aquest projecte. Les àvies remeieres de l’Associació Pedra Tosca, realitzaran un Taller de maceracions amb plantes medicinals. A partir d’aquest mètode mostraran com s’extreuen els principis actius de la planta, les més comunes són amb oli, del que després se’n pot fer ungüent. En aquest taller descobrirem les àmplies possibilitats de maceracions (oli, alcohol, vinagre, aigua…).

Una activitat dirigida a tots els públics que tindrà lloc al Casal Cívic de la Canya (Avinguda Escoles, nº3 de la Canya). Per poder participar cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts al telèfon 972 29 05 07 o per correu elctrònic a turisme@santjoanlesfonts.cat.

Des de l’Àrea de Promoció i Turisme del consistori s’ha dissenyat aquest programa per gaudir i donar a conèixer el patrimoni cultural i natural, tant als ciutadans com als visitants del municipi.

130619 TALLER MACERACIONS