Taller d’introducció a les plantes més comunes

El proper dijous 20 de juny, a les sis de la tarda, es durà a terme una nova activitat de reconeixement de plantes relacionades amb la ruta Ronda Croquis del Parc de les Olors de Sant Joan les Fonts. En aquesta ocasió les àvies remeieres de l’Associació Pedra Tosca realitzaran un taller de descoberta de les plantes més comunes i s’elaboraran dos remeis. 

Al voltant de casa tenim quasi totes les plantes que necessitem, només cal que les coneguem i saber-ne fer un bon ús. Per aquest motiu, les àvies remeieres ens ensenyaran a fer algun ungüent i remei amb les plantes que hi ha dins la ruta Ronda Croquis, concretament a l’Hort del Rector, situat al costat de l’església parroquial. 

És una activitat gratuïta i dirigida a tots els públics, per poder participar cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts al telèfon 972 29 05 07 o per correu elctrònic a turisme@santjoanlesfonts.cat. El punt de trobada serà a l’Oficina de Turisme.

Des de l’Àrea de Promoció i Turisme del consistori s’ha dissenyat aquest programa per gaudir i donar a conèixer el patrimoni cultural i natural, tant als ciutadans com als visitants del municipi.

TALLER PLANTES