Un Carnaval com cal (i virtual) a Sant Joan les Fonts!

Des d’aquest dilluns i fins diumenge a les 12 del migdia està obert a les xarxes social el Carnaval confinant de Sant Joan les Fonts. Podeu penjar una foto disfressat sols o amb el vostre grup bombolla o unitat familiar i etiquetar als comptes de l’Ajuntament, del Pis9 i de l’Escola Municipal de Belles Arts.

Hi haurà un jurat format per persones de diferents entitats vinculades amb el món del Carnaval: un membre de la Santjoanenca, un membre dels S’tokats, la dinamitzadora de l’escola de Belles Arts i el Rei i Reina del Carnaval Infantil 2020. Es valorarà la originalitat i la complicitat de la disfressa i l’escenografia i la composició de la imatge.

Els premis per a les unitats familiars o grups bombolla seran unes corones de carnaval, un vermut per a tots els participants al Bar la Piscina de Sant Joan les Fonts i una classe gratuïta a l’Escola Municipal de Belles Arts. En el cas dels individuals hi haurà corona de Rei i Reina del Carnaval, un vermut per a dues persones al bar restaurant 9 Falguera i una classe gratuïta a l’Escola Municipal de Belles Arts.