Un tast d’embotits medievals inaugura aquest divendres el Miquelet Summer

Fermí Corominas, mestre carnisser i especialista en l’elaboració d’embotits, serà el mestre de cerimònies de la primera jornada del Miquelet Summer, que s’inaugura aquest divendres a les 8 del vespre al Castell de Juvinyà. Corominas ens proposa un tast a cegues d’embotits basats en receptes de l’edat mitjana, una activitat amb places limitades. Les últimes entrades, a un preu de 10 euros, són a la venda a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Les resta d’activitats, que seran gratuïtes, se celebraran els divendres del mes juliol al prat de Can Miquelet, el nou espai municipal ambientat per a l’ocasió, amb música, food trucks i servei de barra. Així, en total seran cinc divendres, de l’1 al 29 de juliol, i cinc activitats adreçades a tot tipus de públic, amb la voluntat de passar els vespres d’estiu d’una manera diferent, sense presses i a l’aire lliure, ja sigui en família o amb amics.
El 8 de juliol serà el torn de la Mojitada a la fresca, mentre que una setmana més tard, divendres 15, DJ Kurba omplirà de ritme l’espai. El dia 22, la cantautora olotina Jèssica Mellado interpretarà les cançons del seu segon disc i, per cloure el cicle, divendres 29, s’ha preparat una Nit de Gin’s.


MIQUELET SUMMER

Divendres de juliol a la fresca a Sant Joan les Fonts

  • 01/07: Tast embotit medieval (cal reserva prèvia a l’Ajuntament)
  • 08/07: Mojitada a la fresca
  • 15/07: Dj Kurba
  • 22/07: Jèssica Mellado
  • 29/07: Nit de gin’s